Today.ua

Квашені помідори за чотири дні: швидкий рецепт пікантної закуски у відрі

Зазвичай, приготування квашених помідорів займає досить багато часу. Але є швидший варіант цієї популярної закуски. Пропонуємо рецепт, завдяки якому вже за чотири дні можна ласувати квашеними томатами.

Швидкий рецепт квашених помідорів у відрі

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Щільні помідори без пошкоджень треба промити проточною водою.
  2. У п'яти літрах води кімнатної температури розчиніть сіль, цукор та гірчичний порошок.
  3. Поставте маринад у холодильник, щоб він став холодним.
  4. Візьміть чисте пластикове відро і викладіть на його дно кілька листків вишні та смородини, п'ять зубчиків часнику та половину порізаного кореня хрону.
  5. Покладіть у відро половину томатів.
  6. Наступним шаром викладіть часник, що залишився, і порізаний солодкий перець. Також можна додати петрушку та кріп.
  7. Покладіть у відро помідори, що залишилися, і накрийте корінням хрону і листям вишні і смородини.
  8. Залийте інгредієнти холодним маринадом.
  9. Прикрийте цвідро кришкою, але не закривайте повністю.
  10. Поставте відро в місце з кімнатною температурою.
  11. Через чотири дні квашені помідори будуть готові до вживання. Але якщо поставити їх у прохолодне місце, то їсти їх можна буде через місяць.

Смачного!

Пропонуємо також рецепт смачних в'ялених помідорів із прованськими травами та часником.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ